Super-Stærk vin – 18 % alkohol

Super-Stærk vin – 18 % alkohol
 
 

 

Der er kun ét vinsæt på markedet, som kan gøre dette: Willes Super Strong. Det er bygget op omkring en meget speciel kombination af vin gær og næringsstoffer, der er i stand til at modstå denne høje alkoholprocent, hvor almindelig vingær ville smide håndklædet i ringen længe før. Tricket ligger i kombinationen af vingær, næringsstoffer og rå saft. Det er ikke muligt med almindelig druesaft. Det skal være en helt speciel blanding, og den nøjagtige opskrift er naturligvis en hemmelighed.

Resultatet er strålende. Dette er den reneste stærkvin, som vi har prøvet. Den ekstra høje alkohol bidrager til den rene smag og ekstrakten der medfølger, er af kommerciel klasse. Disse vine kan hældes i original flasker, ingen vil bemærke forskellen.

Sortimentet er:
• Vermouth Bianco
• Vermouth Rosso
• Fersken
• Campari (i absolut særklasse!)

Willes Super Strong er kendt som en “fill-up”, hvor du kun behøver at fylde vand på, op til fuld dunk (5 liter), hæld vingær i og sæt dunken til side i nogle uger. Så får du 5 liter Vermouth mv. af højeste klasse!

Dette indlæg blev udgivet i Om brygning med vinsæt. Bogmærk permalinket.