Rengøringsanvisning til bryganlæg med pumpe

Når du brygger på et bryganlæg med pumpe, så skal du være omhyggelig med rengøring både før og efter brygning.

Den nemmeste metode til rengøring er at fylde 5-7 L. koldt vand i bryggeren, tilsætte VWP, PBW, Soda, eller andet alkalisk rengøringsmiddel, sørge for at det er opløst godt, opvarme vandet til 77-78 grader, med pumpen kørende, mens bryggeren opvarmer kan du rengøre karret indvendigt med børste eller en blød svamp, når bryggeren er varm skal du lade bryggeren stå 5-10 minutter og cirkulere det varme rengøringsmiddel. Tap rengøringsvandet af, dette kan bruges til rengøring af resten af dit udstyr.

Fyld 5-7 L. koldt vand i bryggeren igen, og varm igen op til 77-78 grader med pumpen i gang, og lad det stå og cirkulerer i nogle minutter, tap vandet af og du er klar.

Dette indlæg blev udgivet i Udstyrs instruktioner. Bogmærk permalinket.